Magyar Péter kampányzáró nagygyűlése képekben

Magyar Péter a választások előtti utolsó nagygyűlésén beszélt híveinek, ahol a tikkasztó meleg ellenére is sokan gyűltek össze a Hősök terén. A „rendszerváltás utáni legnagyobb politikai demonstrációját” ígérte, és a helyszín nagy része meg is telt hallgatósággal. A Tisza Párt EP-listavezetője szerint nem buszoztattak embereket a tüntetésre, ellentétben azzal, amit Orbán Viktor tett a Békemenet nevű rendezvényén.

Nagy Ervin, Jordán Tamás, Bálint András és mások is részt vettek a rendezvényen, ahol Nagy Ervin a politika és kultúra viszonyáról beszélt, Jordán Tamás pedig arról, hogy ilyen nagy közönséget még sosem látott. Rost Andrea énekesnő is fellépett, és egy korábban a Békemeneten részt vett férfi is megjelent "No War" feliratú táblával.

Magyar Péter bő egy órás beszédében a rendszerváltás és új szövetség szükségességéről beszélt, mintha országgyűlési választás lenne, nem pedig önkormányzati és EP-választás. A változás elkezdődött, és a hatalom kétségbeesett, mert érzi, hogy a szellemet már nem lehet visszazárni a palackba - fogalmazott Magyar Péter, aki beszólt Orbán Viktornak, Tiborcz Istvánnak és Mészáros Lőrincnek is.

A nagygyűlés faültetéssel zárult. A HVG fotósainak képein keresztül pedig megörökítették a tüntetés hangulatát és a résztvevőket, mint például Magyar Pétert, Józsi bácsit, Nagy Ervint, Jordán Tamást és Rost Andreát.