Kása Eszter első munkanapja Kazahsztánban

Kása Eszter, az "Az álommeló" második évadának győztese, június 1-jén kezdte meg munkáját Balogh Levente elnöki asszisztenseként, és első feladata egy nemzetközi élelmiszeripari kiállításon való részvétel volt Kazahsztán fővárosában, Asztanában.

Kása Eszter a tavalyi győztes, Keserű Balázst váltotta a pozícióban. Az új elnöki asszisztens első munkanapján rögtön komoly kihívással nézett szembe: Farmosi Larisszával együtt vett részt egy nemzetközi élelmiszeripari kiállításon Asztanában, ahol alkoholmentes és gyerekpezsgő üzletágukhoz kellett új üzleti partnereket szerezniük.

A kiállításon a résztvevők többsége oroszul beszélt, így Farmosi Larissza nyelvtudása nagy segítséget jelentett. Kása Eszter számára nem volt teljesen új a külföldi munkavégzés, hiszen az "Az álommeló" verseny során már volt alkalmuk egy hétig vállalkozást üzemeltetni a spanyol tengerparton. Balogh Levente is ellátogatott a kiállítás második napján Kazahsztánba, hogy személyesen is meggyőződjön új munkavállalója teljesítményéről.

Az üzletember pozitívan nyilatkozott Kása Eszter első munkanapjáról, kiemelve, hogy jól alakul az együttműködésük, és hogy Kása Eszter bebizonyítja sales-tudását.