Dobrev Klára 36 órás kampánykörútjának lezárása

Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség európai parlamenti listavezetője befejezte 36 órás kampánykörútját, amely során az ország minden megyéjébe eljutott.

Szombat este Dobrev Klára a Facebookon jelentette be, hogy véget ért a 36 órás kampánykörútja, amely Szigetszentmiklóson ért véget. "Fantasztikus élmény volt veletek a 36 órás kampányzáró körút, amelyet Szigetszentmiklóson zártunk. Köszönöm a beszélgetéseket, az öleléseket, a támogatásotokat. Több mint 1600 kilométert tettünk meg, hogy minden megyébe eljussak" – osztotta meg élményeit a politikus.

A kampány során Dobrev Klára hangsúlyozta, hogy a választóknak most már csak egy dolguk maradt: vasárnap szavazniuk kell az európai Magyarországra, a DK-MSZP-Párbeszéd európai listájára. Az elmúlt hetekben Dobrev Klára bejárta az egész országot, minden megyében megfordult, kisvárosokban, nagyvárosokban és falvakban egyaránt.

A 36 órás, országos kampányzáró körút során Dobrev Klára azokkal találkozott, akik "a legnagyobb ellenzéki közösséggé tesznek minket" – írta a politikus. Dobrev Klára véleménycikkét az Indexen lehet elolvasni.

Az Index választási mellékletében minden információt megtalálhatnak az olvasók az önkormányzati és az európai parlamenti választásokról. Cikkek, felmérések, kisokos, jelöltek – egy helyen a legfontosabb információk. A voksolás napján az Index részvételi adatokat, eredményeket térképekkel és mandátumokkal közöl, valamint este hét órakor kezdődő studióbeszélgetéssel, helyszíni bejelentkezésekkel és szakértők elemzéseivel várja az olvasókat.