Civileket támogat a Tisza Párt Újbudán

A Tisza Párt bejelentette, hogy a XI. és a XVII. kerületben is támogatja a helyi civil egyesületeket az önkormányzati választásokon. Újbudán Orbán Árpádot, a Városközpont Egyesület jelöltjét, míg Rákosmentén az Itthon Rákosmentén Egyesületet és Dálnoki Áron polgármesterjelöltet támogatják.

A Tisza Párt szombati bejelentése szerint újabb kerületekben száll be az önkormányzati választási küzdelembe. A XI. kerületben a Városközpont Egyesület jelöltjeit, köztük Orbán Árpádot támogatják, a XVII. kerületben pedig az Itthon Rákosmentén Egyesület mögé álltak be.

A párt közleményében arra kér mindenkit, hogy a XI. kerületben szavazataikkal támogassák a Városközpont Egyesület egyéni képviselőjelöltjeit. A Városközpont Egyesület programja többek között ingyenes parkolást ígér Újbuda közigazgatási határán belül, kedvezményes étkeztetést nyugdíjasoknak, a játszóterek számának megduplázását, valamint a kerületi parkok felújítását.

A Városközpont Egyesület korábban már bizonyította aktivitását, amikor megakadályozták a kelenföldi városközpont eladását és a toronyházak építését tervező projektet. Programjukban ígéretet tettek a mértéktelen építkezések leállítására és a további toronyházak építésének megakadályozására.

A Tisza Párt támogatásával a Városközpont Egyesület több egyéni választókerületben is indít jelölteket, és hangsúlyozzák, hogy itt az idő, hogy Újbuda a lakosság kezében legyen. A XVII. kerületben Dálnoki Áron, az Itthon Rákosmentén Egyesület polgármesterjelöltje is a Tisza Párt támogatását élvezi.