Whoopi Goldberg 30 év után újra együtt énekelt az Apáca show kórusával

Ez volt a hét legfelemelőbb filmes pillanata, annyi szent.

A The View talk show-ban Whoopi Goldberg meghívta az Apáca show 2. szereplőgárdáját, több mint harminc évvel a film elkészülte után. Nemcsak a felnőtt színészeket hívta meg, hanem az akkori gyerekszereplőket is, akik mára már felnőttek. Goldberg az adásban apácajelmezét felvéve, Mary Clarence nővérként a 1993-as film ikonikus jeleneteit és dalait adta elő, többek között a Joyful, joyfult és az Oh Happy Dayt énekelték el a produkció akkori kórusával. Az Oh Happy Day szólóját Ryan Toby énekelte, aki a filmben Ahmalt alakította.

Az előadás után Goldberg állítólag könnyekben tört ki.

Goldberg a közelmúltban többször is beszélt arról, hogy szeretné, ha elkészülne az Apáca show sorozat harmadik része. A projekt már évek óta fejlesztés alatt áll, Regina Hicks és Karin Gist 2018-ban kapták meg a felkérést a forgatókönyv megírására. Goldberg 2022-ben említette, hogy örülne, ha Keke Palmer és Lizzo is csatlakozna a szereplőgárdához.

Goldberg szerint szeretne minél több olyan embert bevonnni, aki jól akarja érezni magát, mivel neki magának is nagy szüksége van egy kis szórakozásra. Hozzátette, hogy Tyler Perryvel közösen dolgoznak a folytatáson, és a forgatókönyv elkészülte is közel áll.