Szokatlan baleset történt Újbudán

Egy szokatlan közlekedési incidens történt Budapest XI. kerületében, amelyet egy autós fedélzeti kamerája örökített meg.

Budapesten, az XI. kerület Építész utcájában egy autó utasa, előzetes figyelmeztetés nélkül, egy vizes lufit hajított egy gyalogos felé, majd az autó, amelyben utazott, beleütközött egy parkoló furgonba. Az ütközés következtében a furgon tovább csapódott az előtte álló járműnek. Az esetet egy másik autós menetrögzítő kamerája rögzítette.

Az incidens után az érintett autó sofőrje nem állt meg, hanem elhajtott a helyszínről. A balesetet követően a felvételt készítő személy a furgon szélvédőjére helyezte elérhetőségeit, így a furgon tulajdonosa később kapcsolatba léphetett vele.

A Budapesti Autósok Közössége tette közzé a felvételt, amelyen a rendkívüli esemény látható. A közösség egyik olvasója készítette a felvételt, amelyen a meglepő eseménysorozatot láthatjuk. A felvétel megjelenése után a kocsi tulajdonosa jelentkezett, és elmondta, hogy az ütközés ereje nekitolta a furgont az előtte parkoló autónak, így összesen három kocsit sikerült összetörni.