Viszonzatlan szerelem miatt ölték meg a mezőberényi nőt

Megöltek egy fiatal nőt a mezőberényi sörözőben pénteken. Az elkövető reménytelenül szerelmes volt a felszolgálóba, de érzései viszonzatlanul maradtak.

A tragédia pénteken történt, amikor egy 47 éves férfi kést rántott és leszúrta a pultost, aki a helyszínen életét vesztette. Az elkövető, aki törzsvendég volt a sörözőben, a támadás után öngyilkosságot kísérelt meg, és jelenleg életveszélyes állapotban van, az orvosok küzdenek az életéért.

Az Index beszámolója szerint a rendőrséghez röviddel dél előtt érkezett a bejelentés a sérülésekről. A helyszínen a női pultos holttestére bukkantak, míg a férfi életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A Metropol információi alapján az elkövető reménytelenül szerelmes volt a felszolgálóba, aki azonban nem viszonozta érzelmeit. A helyiek azt állítják, hogy a férfi úgy gondolta, a nő másik udvarlóval létesített kapcsolatot, ami miatt kétségbeesésében elkövette a gyilkosságot.

Az áldozat édesanyja és hozzátartozói mély sokkot élnek át. A fiatal nő főállásban ápolónőként dolgozott a helyi református szeretetotthonban, és csak mellékesen vállalt munkát a mezőberényi kocsmában. A feltételezett elkövető egyre hevesebben közeledett a nő felé, és nem fogadta el, hogy közöttük nem alakulhat ki komoly kapcsolat.