TEK-esek lepték el Komló egyik utcáját

A Terrorelhárítási Központ munkatársai kedd délelőtt Komlóra vonultak ki, ahol a BAMA olvasói szerint teljesen lezárták az Alkotmány utcát. Egy családi viszály állhat a háttérben, de hivatalos megerősítés még nem érkezett.

Komló egyik utcájában, az Alkotmány utcában nagy erőkkel jelentek meg a Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei. A délelőtt folyamán történt kivonulásról a helyi lakosok számoltak be, akik szerint az egész utcát lezárták. A jelenlegi információk szerint a hatóságokat egy családi viszály miatt riasztották, amely során egy punk fiú állítólag nem engedte be a mentősöket az édesanyjához. Azonban ez az információ még nem kapott hivatalos megerősítést.

A helyi sajtó értesülései szerint a helyszínre nem csak a TEK, hanem katonák, tűzoltók és mentők is érkeztek, sőt, egy mesterlövész is a helyszínen lehetett. A legújabb hírek szerint a hatóságok a déli 12 óra 15 perckor távoztak, de továbbra is várnak a lakosok és a sajtó arra, hogy hivatalos tájékoztatást kapjanak az eseményekről és arról, hogy mi indokolta a nagyfokú készültséget.