T. Danny luxusautóját eladásra kínálja

T. Danny, aki nem csak énekesként, hanem táncosként és műsorvezetőként is ismert, meglepetésszerűen eladásra kínálja fehér terepjáróját, amelyért közel 90 millió forintot kér.

Az énekes, T. Danny, aki a zenei pályafutása mellett a Dancing with the Stars műsorban is megmutatta tehetségét, és Lissák Laurával együtt a harmadik helyen végeztek, most úgy döntött, hogy eladja a luxusjárművét. T. Danny a magasságával ellentétben kiváló táncosnak bizonyult, és a zsűritől is elismerést kapott a műsorban. A jóképű fiatalnak nem csak a zene és a tánc jelenti az álmait, hanem a műsorvezetés is, amit Szente Vajkkal közösen a TV2-n futó Zsákbamacskában valósított meg.

A luxuscikkek és márkás holmik iránti szeretete ismert, és ez alól a luxusautók sem kivételek. T. Danny korábban egy szürke Mercedes-Benz-t vezetett, de az elmúlt évben egy fehér terepjáróra váltott, amely gyakran megjelent az énekes közösségi média oldalain. Azonban úgy tűnik, hogy a Mercedes AMG G 63-as modellje már nem felel meg az igényeinek, mivel egy Instagram-történetben bejelentette, hogy eladja a járművet. Az eladás pontos okait nem részletezte, de a luxusautót több helyen is meghirdette, és az is nyilvánosságra került, hogy az ára 89 900 000 forint.

A Dancing with the Stars nem csak T. Danny számára jelentett kiemelkedő lehetőséget, hanem Mikes Anna számára is, aki a műsor 4. évadának győztes párosa volt. Ő és párja, Krausz Gábor nemrég tértek vissza Az Ázsia Expressz legújabb szezonjának forgatásáról, amelyet egyfajta nászútként kezdtek, de hamar rájöttek, hogy kemény versenyben lesz részük. A táncosnő elismerte, hogy a forgatás sokkal nehezebb volt, mint amire számítottak, és bár a köztük lévő kötelék csak még szorosabb lett, nem biztos, hogy újra igent mondanának a kalandra. Mikes Anna a hétköznapokba visszatérve rengeteg munkával találta szemben magát, de ez nem jelentett problémát számára, hiszen imád dolgozni. Tánciskolája mellett újabb fellépéseken vesz részt, és egyik ilyen alkalomról megosztott virágokkal teletűzdelt színes fellépőruhás képe azonnal elnyerte a követői tetszését.