Szécsényi Violetta hatodszorra is eljegyezte magát

Szécsényi Violetta, az RTL csatorna gazdag sztárja, ismét eljegyzési hírrel örvendeztette meg rajongóit. A város királynői című műsorban feltűnő vállalkozó a közösségi oldalán osztotta meg a boldog eseményt.

Szécsényi Violetta, aki a Waio Hair Trade Kft. és az Inter Au Pair Kft. tulajdonosaként ismert, nem először áll a figyelem középpontjában. A város királynői műsorban már bemutatta, hogy anyagi helyzete lehetővé teszi számára, hogy a luxus termékeket előszeretettel gyűjtse. "A gardróbomból szerintem nagyon sok nő egész évben fel tudna úgy öltözni, hogy még mosnia se kellene hozzá. Mindent gyűjtök, nincs olyan, amit ne gyűjtenék: parfümöket, cipőket, táskákat, a ruhákat meg kifejezetten! Ha én bemegyek a Louis Vuittonba, akkor egy teljes szettet veszek meg. Nekem az nem pálya, hogy egy táskát megveszek, hanem akkor öv, kistáska, nagytáska és minden kell hozzá a pénztárcától kezdve" - nyilatkozta büszkén korábban.

A magánéletében is sikeres vállalkozó elárulta, hogy jelenlegi párja mindenben támogatja őt, és nem szorulnak egymás anyagi segítségére. Violetta korábban már öt alkalommal mondhatott igent a lánykérésre, de egyik kapcsolat sem vezetett az oltárig. Most azonban újra eljött az idő a romantikára, hiszen jelenlegi szerelme Los Angelesben, egy négy csillagos szállodában térdre ereszkedett, és megkérte a kezét. Az eljegyzés alkalmából a sztár egy hatalmas rózsacsokrot is kapott.

Az örömhírt egy romantikus fotó kíséretében osztotta meg, mely mellé egy rövid, de annál többet mondó "IGEN!" feliratot fűzött.