Somogyi Zoltán tévés karrierről álmodott

Somogyi Zoltán, aki már 28 éve dolgozik rádiósként, elárulta, hogy korábban szeretett volna híradót vezetni, és hogy Gundel Takács Gábor helyére pályázna a jövőben.

Somogyi Zoltán a magánéletében nem szeret a figyelem középpontjában lenni, inkább másokat hallgat meg, ezért választotta a rádiózást. A "Palikék Világa by Manna" műsor vendégeként beszélt arról, hogy ugyanannál a cégnél dolgozik, amely korábban a Juventus Rádiót, majd a Sláger Fm-et működtette.

Zoltán már 13 éves korában beleszeretett a rádiózás világába, gimnazistaként pedig a Juventus Rádióban vált állandó műsorvezetővé. Szerencsésnek érzi magát, mert a lehetőségek mindig megtalálták, így több tévés csatornánál is dolgozott, mint például a Duna TV, a VIASAT 3, a TV2 és az RTL.

A rádiós elmesélte, hogy húszas éveiben szeretett volna híradóban dolgozni, és bár ma már nem biztos, hogy ezt szeretné, akkoriban szomorú volt, hogy nem jött össze. Mindig alaposan felkészül a műsorokra, és sosem vezetne melegítőben műsort.

Somogyi Zoltán a jövőbeli terveiről is beszélt, és elmondta, hogy a tévés vetélkedők, kvízműsorok hiányoznak még a repertoárjából, amelyeket jelenleg Gundel Takács Gábor vezet.