Reese Witherspoon igazi neve mindenkit meglepett

Reese Witherspoon, aki leginkább Doktor Szösziként ismert, nemrégiben felfedte, hogy valójában nem Reese Witherspoon a születési neve. A Hatalmas kis hazugságok című sorozat harmadik évadának megjelenése kapcsán a Vanity Fair kamerái előtt beszélgetett Nicole Kidmannel, amikor is kiderült, hogy a színésznő valójában Laura Jeanne Reese Witherspoon néven látta meg a napvilágot.

A beszélgetés során Kidman kifejezte nemtetszését amiatt, hogy Witherspoon a közös kolléganőjüket, Laura Dern-t a vezetékneve alapján szólítja. Witherspoon válaszában elárulta, hogy ő maga is Laura, pontosabban Laura Jeanne, és ez összezavarja, amikor egy másik Laurát kell szólítania.

Kidman értetlenségét fejezte ki, mondván, hogy Dern nem szólítja Witherspoont Laurának, mire Witherspoon csak annyit felelt, hogy Kidman nem érti a helyzetet. Az Oscar-díjas színésznő így magyarázta meg, miért részesíti előnyben a vezetéknevű megszólítást, amikor Laura Dern-ről van szó. A beszélgetés részletei a Vanity Fair Instagram-oldalán is megjelentek.