Papp Gergő többé nem kíván megnősülni

Papp Gergő, a népszerű műsorvezető kijelentette, hogy nem tervez újra házasságot kötni, és ezt a "műfajt" maga mögött hagyta, hiába van új párja.

A Reggeli című műsor egyik adásában a házassági szerződések kerültek terítékre, ahol Papp Gergő és a többi műsorvezető Csizmadia Dóra pszichológussal beszélgetett a témáról. Papp érdeklődött a pszichológustól, hogy milyen praktikákat alkalmazhatnak azok, akik szeretnének házassági szerződést kötni egy esetleges esküvő előtt.

Peller Mariann, a műsor egyik vezetője viccelődve megkérdezte Papp Gergőt, hogy tervez-e nősülni, mire a műsorvezető határozottan cáfolta a felvetést. "Én nem készülök esküvőre, én befejeztem ezt a műfajt a magam részéről, de nagyon szívesen segítek annak, aki szeretne" – mondta Papp, jelezve, hogy bár ő maga nem tervez újabb házasságot, de támogatja azokat, akik házasodni készülnek.

Papp Gergő korábban 17 évig volt házas Juhász Judittal, akivel közös fiuk is született. A műsorvezető a Reggeliben 2020-ban számolt be arról, hogy már több mint két éve külön éltek feleségétől, és mindketten mások mellett találták meg a boldogságot. A házasságuk zátonyra futása után egy 24 évvel fiatalabb énekesnővel, Pintér Petrával alkotott egy párt, de 2022-ben ők is szakítottak.

Az utóbbi időben úgy néz ki, Papp Gergő ismét boldog egy 33 éves édesanya oldalán. Idén februárban mutatta meg először a 18 évvel fiatalabb, gyönyörű kedvesét a követőinek az Instagram-oldalán. Párizsból jelentkezett be a páros a tévés születésnapján, ugyanis ennek alkalmából különleges helyeket jártak be a szerelem városában. Többek között a "Minden végzet nehéz" című ikonikus filmben látható étterembe is elmentek. Hiába a nagy szerelem, Papp Gergő nem akar ismét megházasodni.