Nyertes Zsuzsa és a múlandóság tudata

Nyertes Zsuzsa színésznőt mélyen megérintette Tompos Kátya halála, és ez ráébresztette, mennyire fontos az egészség és a szeretteivel töltött idő.

Nyertes Zsuzsa, aki híres arról, hogy jól tud titkot tartani, nemrégiben fedte fel, hogy négy évvel ezelőtt eljegyezték, és hogy nagymamává vált. A 65 éves színésznő az unokája, a kis Olívia miatt igyekszik fitt maradni, hogy minél több időt tölthessenek még együtt. "A legeslegfontosabb az egészség. Szeretnék még sokáig itt lenni a szeretteimnek és szeretném, hogy ők is velem legyenek, amíg csak lehet" – nyilatkozta a Borsnak.

Tompos Kátya halála különösen megrendítette Zsuzsát, aki elmondása szerint retteg a hírek megnézésétől a mai világban. "Szegény Tompos Kátya tragédiája még mindig nagyon frissen bennem van. Az, hogy az élet milyen rövid, és hogy kinek mennyit ad, teljesen kiszámíthatatlan" – mondta elcsukló hangon és könnyeivel küszködve.

Nyertes Zsuzsa korábban is hangsúlyozta a hétköznapok megélésének fontosságát, és azt, hogy az embernek úgy kell élnie a mindennapjait, mintha azok az utolsók lennének. "Fontos adni és szeretni, mert azt vallom, az ember azt kapja vissza, amit ad" – emelte ki a színésznő, aki szerint manapság már többször jár temetésre, mint esküvőre.