Nádas Tamás új filmjében Mel Gibson és 50 Cent a főszereplők

Nádas Tamás, az egykori karate világbajnok és magyar színész-producer legújabb filmjében, a Boneyard című alkotásban Mel Gibson és 50 Cent lesznek a főszereplők. A hollywoodi sztárok szerződtetése nem volt egyszerű feladat, de a magyar producernek végül sikerült megállapodnia velük.

Nádas Tamás élete valóban mint egy kalandregény. Amerikában, Albuquerque-ben él, ahol rendőrként és a DEA-nál is dolgozott, de igazi szenvedélye a filmezés. Több filmprojekt után most producerként és társtulajdonosként vállalt szerepet a Boneyard című filmben. A szerződéskötés Mel Gibsonnal különösen nehéz volt, végül egy 108 oldalas szerződést írtak alá, és napi egymillió dollárt fizettek a színésznek. A sikeres tárgyalás után Gibsonnal közös szivarozásra is sor került, ahol a színész kedvenc kubai szivarjairól beszélgettek.

Nádas Tamás elmondása szerint éveken át dolgozott ingyen, statisztaként és kisebb szerepekben, mire eljutott oda, ahol most tart. A Boneyard projektjével már most visszahozta az árát, sőt, többlet is keletkezett, mivel Mel Gibson és 50 Cent nevei miatt számos ország előre megvásárolta a filmet.

A magyar színész-producer nem csak pénzügyi forrásokat biztosított a filmhez, hanem otthonát is megnyitotta a stáb előtt. Emellett ő maga is szerepelni fog a filmben, bár részleteket még nem árult el a szerepéről.

A Boneyard forgatása nem ment zökkenőmentesen, hiszen éppen Tamás korábbi munkahelye, az Albuquerque rendőrség próbált akadályokat gördíteni a produkció elé. A film egy valós sorozatgyilkos történetét dolgozza fel, aki Albuquerque-ben tevékenykedett, és akit a hatóságok máig nem fogtak el. A rendőrség többek között azzal vádolta a filmeseket, hogy a helyi rendőrség konferencia termében forgattak és a jelvényüket használták, ami azonban nem felelt meg a valóságnak. A helyzetet végül a film stábja jogi képviseletével sikeresen kezelte.

A Boneyard hamarosan a magyar mozikban is debütál, és az előzetese már megtekinthető.