Deréktól lefelé meztelen nő állt sorba a Spirit Airlines járatához

A közösségi médiában megosztott videón egy nő látható, aki deréktól lefelé meztelennek tűnik, miközben a Spirit Airlines egyik járatához áll sorba. A felvétel a Fort Lauderdale–Hollywood nemzetközi repülőtéren készült, és a Reddit felhasználók heves megbeszélést folytattak a látottakról.

A videót egy másik utas készítette és osztotta meg, aki káromkodásokkal fűszerezte a felvételt. A felhasználók a videó alatt különféle magyarázatokat kínáltak a nő megdöbbentő megjelenésére. Egyes kommentelők szerint a nő valószínűleg mentális betegséggel küzdhet, míg mások azt feltételezik, hogy a nő valójában egy bőrszínű leggingset viselt, ami nem tűnik fel a felvételen.

A Redditre feltöltött videó felirata – "Amikor a csomagod extra könnyű" – további találgatásokra adott okot a közösség tagjai között. A felhasználók a gyengébb szóvicceken túl próbálták megfejteni, hogy miért nem reagál a nő megjelenésére a közvetlenül mögötte álló férfi, aki a telefonjával volt elfoglalva.

A Spirit Airlines és a repülőtéri biztonság kérdése is felmerült a kommentek között, tekintettel arra, hogy nemrégiben egy másik légitársaság, a Virgin Australia is hasonló incidenssel került hírekbe, amikor egy férfi ruha nélkül szaladt végig a gép ülései közt. A közösségi médiában megosztott esetek felvetik a repülőtereken és a légi járatokon való viselkedés normáit és a biztonsági előírások betartását.