Marsi Anikó: A luxus helyett az otthonosság fontos

Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője, nem érzi szükségét a luxuscikkeknek, és inkább saját kezűleg varázsol otthonossá otthonait.

Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor a balatoni nyaralójuk felújítása után most a fővárosi lakásukat teszik otthonossá. Gyerekkorában, hatéves korában elvesztette édesapját, és édesanyja nővéreivel együtt nevelte fel őket. Az édesanyja pedagógusi fizetéséből és kisebb javítási munkákból éltek, így Marsi megtanulta, hogy minden javítható és semmit sem szabad kidobni. A műsorvezetőnő a Story magazinnak mesélt arról, hogy bár megteremtette magának a kényelmesebb körülményeket, sosem feledkezett meg gyökereiről, és sosem vágyott luxustárgyakra, mint például egy Gucci táska vagy egy méregdrága cipő.

Marsi Anikó elmondása szerint első férje, Palik Laci mellett is anyagi biztonságban élt, de sosem költött feleslegesen luxusmárkákra. Azonban ha a gyermekei, Vilmos és Vince lazacot szeretnének enni, arra sosem sajnálná a pénzt. Exférjéről, Laciról is csak jó szívvel nyilatkozott, megjegyezve, hogy biztos benne, hogy Laci a jövőben is gondoskodni fog a fiúkról. Marsi Anikó szerint nem kell aggódnia amiatt, hogy ha vele történne valami, mi lesz a gyerekeivel, és bár nincs anyagi nyomás rajta, nem is él földi javakban.