Lakatos Márk először szettelt nyilvánosan kubai szerelmével

Lakatos Márk stylist és műsorvezető új szerelmével, egy kubai szakáccsal jelent meg először nyilvánosan egy divatbemutatón, ahol a páros összehangolt szettekben tűnt fel.

A Blikk információi szerint Lakatos Márk, aki hosszú ideje hallgatott magánéleti viszonyairól, megerősítette, hogy új kapcsolatban él egy kubai férfival. A stylist és a jóképű szakács januárban ismerkedett meg Kubában, ahol az utóbbi főztjeivel nyerte meg Márk szívét. Márk korábban csak annyit árult el, hogy egy titokzatos személlyel alakulóban van valami, de részleteket nem közölt, mivel szerette volna megvárni, hogy szorosabb kötelék alakuljon ki közöttük.

A kapcsolatukat távolság is nehezíti, hiszen Alain Kubában él, Márk pedig Magyarországon. Márk márciusban ismét Kubába utazott, hogy több időt töltsön együtt Alainnal, aki ezután Magyarországra látogatott. A stylist szerint Alain hosszabb ideig fog Budapesten tartózkodni, így lehetősége nyílik megmutatni neki a város szépségeit. A távkapcsolatról Márk így nyilatkozott: "Nem gondolkodom azon, hogy fogunk távkapcsolatban élni, egyelőre élvezzük az együtt töltött időt és nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában. Remekül megértjük egymást és nagyon jól megvagyunk, igyekszünk minden percet kihasználni, amit együtt tölthetünk".

A szerelmespár a minap kéz a kézben jelent meg egy divatbemutatón, ahol Márk fekete, Alain pedig fehér szettben pózolt, ezzel egy Jin-jang szimbólumot megformálva. Márk a divatbemutatóról így nyilatkozott: "Isteni volt a naplemente magic moment-jében nézni a két kollekciót a vár eldugott rózsa kertjében. Lotfi Begi csinálta a zenét. Ibizai volt a hangulat. Bravo! Mi is kicsíptük magunkat rendesen. Tetszik a look?".