Őszintén válaszolt követőik kérdésére a pár, akik közt 20 év a korkülönbség

Egy Amerikában élő pár, Kris és Hillary, akik között 20 év a korkülönbség, egy videóban válaszoltak arra a gyakran feltett kérdésre, hogy szeretnének-e közös gyermeket vállalni.

Krisnek, aki Észak-Karolinából származik, van két húszas évei közepén járó fia, míg Hillarynak nincs gyermeke. A pár ugyanannál a vállalatnál dolgozott, amikor megismerkedtek, és a koronavírus-járvány kitörése előtt sokat utaztak a munkájuk miatt. Kapcsolatuk a járvány idején kezdett el mélyülni, és 2021-ben közösen vásároltak egy lakóautót, hogy távolról dolgozva bejárják az országot. Egy évvel később eladták a házukat, és Axel nevű kutyájukkal együtt teljesen átálltak a nomád életmódra. Jelenleg már 38 amerikai államot és 14 nemzeti parkot látogattak meg, és tapasztalataikat gyakran megosztják a TikTokon.

A pár egyik TikTok videójában válaszolt a követőik által gyakran feltett kérdésre, miszerint szeretnének-e gyermeket. Kris a kérdésre nemmel válaszolt, mivel már van két fia, és ez a téma nem okoz köztük konfliktust, mivel Hillary sosem vágyott arra, hogy anya legyen. Hillary mindig is azt mondta, hogy nem szeretne gyereket, és úgy véli, nincs ebben semmi rossz. A pár szerint kapcsolatuk így is teljes, és Hillary jó viszonyt ápol Kris gyermekeivel. Hillary hangsúlyozta, hogy fontosak az ilyen jellegű beszélgetések, hogy tisztázódjon, a pár tagjai egyetértenek-e a fontos kérdésekben.