Álommeló győztesének izgalmas kezdete Asztanában

Egy hónapja ért véget az Álommeló második évada, amelynek győztese, Kása Eszter, különleges körülmények között kezdte meg új munkáját a világ második leghidegebb fővárosában, Asztanában.

Az Álommeló második évadának győzteseként Kása Eszter megnyerte Balogh Levente elnöki asszisztensének a posztját, és az első munkanapján rögtön egy kazahsztáni élelmiszeripari kiállításon találta magát, ahol alkoholmentes és gyerekpezsgő üzletük számára kellett új üzleti partnereket szereznie. Eszter, aki a verseny során egy új cégautót is nyert, elmondta, hogy az autót irodaként fogja használni, mivel rendszeresen kell majd ingáznia Budapest, Kecskemét és Dunaharaszti között, és később a határon is át kell majd lépnie.

A győztes elárulta, hogy az elmúlt évben szerzett magabiztossága miatt örül az új autónak, amelyet szeret vezetni, és amelyet már az első munkanapján használt is, amikor Farmosi Larissza, Balogh Levente segítőjével együtt utazott a közép-ázsiai ország fővárosába. Eszter korábban már dolgozott külföldön, hiszen az Álommeló során egy héten át a spanyol tengerparton is megfordult.

A kiállításon azonban kihívásokkal is szembesült, mivel a legtöbb ember oroszul beszélt, így Farmosi Larissza segítségére szorult. Eszter ennek ellenére pozitívan nyilatkozott az eseményről, és úgy érezte, hogy a kétnapos utazás során rengeteg tapasztalatot szerzett.