Johnny Depp újra a reflektorfényben: a Sátánt kelti életre

Johnny Depp hosszú távollét után tér vissza Hollywoodba, és egyből egy különleges szerepben találja magát: Terry Gilliam új filmjében, a The Carnival at the End of Days-ben ő játssza majd a Sátánt.

Johnny Depp karrierje újabb fordulóponthoz érkezett, miután a közelmúlt viharos eseményei után ismét a nagyvásznon bizonyíthat. A világhírű színész, akit leginkább a Karib-tenger kalózai sorozat Jack Sparrow-jaként ismerhetünk, Terry Gilliam rendezésében tér vissza, aki korábban olyan filmekkel hívta fel magára a figyelmet, mint a 12 majom és a Félelem és reszketés Las Vegasban.

A The Carnival at the End of Days című produkcióban nem más, mint maga a Sátán szerepében láthatjuk majd Deppet, míg az Isten karakterét Jeff Bridges alakítja. A film további szereplői között Adam Driver és Jason Momoa neve is felbukkan, bár pontos szerepkörük egyelőre nem ismert.

A vígjátékban egy olyan világot láthatunk majd, ahol Isten elhatározza az emberiség megsemmisítését, és a Sátán válik a megmentőnké. Gilliam a filmről elmondta, hogy egy humoros alkotásra számíthatunk, amely különösen azoknak fog tetszeni, akik hajlamosak megsértődni. A rendező szerint a Sátánnak szüksége van az emberekre a Pokolban, különben elveszíti a munkáját. A forgatás 2025 januárjában veszi kezdetét.