A szeretet nem ismer korkülönbséget: Jagoda és Rafal története

A 29 éves Jagoda Wolska és a 43 éves Rafal Wojtysiak szerelme az internetezők támadásainak ellenére is virágzik, a korkülönbség elleni megjegyzések nem tudják őket szétválasztani.

A lengyel szerelmespár, Jagoda és Rafal, akik mindketten modellként dolgoznak, gyakran találkoznak negatív kommentekkel közösségi médiában megosztott fotóik alatt. Az internetezők gyakran támadják őket a köztük lévő korkülönbség miatt, Wolskát pedig azzal vádolják, hogy csak Wojtysiak pénze és hírneve miatt van vele, míg a férfi ősz haját is kritizálják.

A páros története 2016-ban kezdődött, amikor egy közös ismerős bemutatta őket egymásnak. Kapcsolatuk azonban csak évekkel később, a koronavírus-járvány idején mélyült el, amikor Wolska elkezdte követni Wojtysiakot az Instagramon. Az online követésből kibontakozó beszélgetések személyes találkozókká alakultak, és a modellek végül egymásba szerettek.

A pár néhány hónap randizás után összeköltözött, de nem a hagyományos értelemben. Modellmunkáik révén a világot járják, és már több országban, köztük Indonéziában, Thaiföldön, Görögországban, Törökországban, Egyiptomban, Németországban és Balin is éltek.