Iszak Eszti terhessége és a Mokka stúdióban kialakított pihenősarok

Iszak Eszti a terhessége vége felé jár, és a TV2 Mokka műsorának stúdiójában már szüksége van egy pihenősarokra, hogy a munka közben is meg tudjon pihenni.

Iszak Eszti és Gyurta Dani másfél évvel az esküvőjük után jelentették be, hogy gyermeket várnak. A bejelentést egy közösségi oldalon közzétett fotóval tették meg, de akkor még nem osztottak meg részleteket. A terhesség előrehaladtával Eszti egyre nehezebben bírja a sok állást, ezért a TV2 stúdiójában, ahol a Mokka műsorát vezeti, egy pihenősarkot alakítottak ki számára.

A népszerű műsorvezető gyakran oszt meg öltözködési tippeket a követőivel, különösen a kismamák számára hasznos tanácsokat. Azonban most egy másik témában jelentkezett be: a terhesség miatt nehezebbé vált számára a munkavégzés. Eszti elárulta, hogy egyik kolléganője, Niki segítségével kialakítottak neki egy kis pihenőhelyet a stúdióban, ahol a reklámszünetek alatt pihenhet és megelőzheti a lábdagadást. A műsorvezető ezt egy fotóval is megörökítette, amelyen látható, ahogy a kamerák mögött pihen.