Súlyos betegségben szenved a Sziget egyik sztárfellépője

Halsey, a népszerű énekesnő, aki az idei Sziget Fesztivál egyik sztárfellépője lesz, súlyos betegségekkel küzd, és ezt nemrégiben közösségi médián keresztül osztotta meg rajongóival.

Az Instagramon közzétett bejegyzésében Halsey arról számolt be, hogy már két éve kezelik súlyos betegségekkel. Először csak tömören említette, hogy problémákkal küzd, majd másnap részletesebben is beszélt a betegségéről. A 29 éves énekesnőt először Lupus SLE-t diagnosztizáltak, majd egy ritka T-sejtes lymphoproliferatív rendellenességet is azonosítottak nála. A lupus egy autoimmun betegség, amely súlyos tünetekkel járhat, mint például fájdalom, láz, kiütések és szervkárosodás.

A galériában olyan fotók és videók láthatók, amelyeket Halsey a kórházi kezeléseken készített. A felvételeken látszik, hogy nagyon megviselte őt ez az időszak. Az egyik videóban arról beszél, hogy 2 év és visszanyeri a régi formáját. Halsey azonban optimista a jövőt illetően, és kijelentette, hogy 30 éves korára, vagyis két éven belül meggyógyul, és újra teljes életet élhet.

Szuper dögösen fogok kinézni, és rengeteg energiám lesz – mondta az énekesnő, aki úgy érzi, ezzel új esélyt kap a húszas éveinek újraélésére.

Halsey korábban nyíltan beszélt már egészségügyi problémáiról, mint például az endometriózis, és elmondása szerint a zene mindig is vigaszt nyújtott számára. Egészségi állapota három évvel ezelőtt, kisfia születésekor vált igazán súlyossá. A rajongók és a fesztivál látogatói reménykedhetnek, hogy Halsey a tervek szerint augusztus 8-án színpadra lép a Szigeten.

Az új albumának bejelentésével együtt megosztott posztjában Halsey köszönetet mondott a rajongóknak a támogatásért, és kifejezte hálaérzetét, hogy a zene mindig ott van számára. Alig várja, hogy visszatérjen oda, ahová tartozik, és kiénekelhesse, kikiabálhassa a szívét.