Hadházy: A fideszes jelölt kampányfüzetéből 60 ezer példányt rendelt a Bosnyák téri beruházó

Az állam által 244 milliárd forintért megvásárolt beruházás mögött álló Bayer Construct Zrt. hatalmas mennyiségben, 60 ezer példányban rendelte meg Borbély Ádám zuglói fideszes polgármesterjelölt kampányfüzetét – közölte Hadházy Ákos.

Hadházy Ákos, a térség országgyűlési képviselője szerint a Bayer Construct Zrt. ezzel finanszírozza Borbély Ádám polgármesterjelölti kampányát. A képviselő egy hozzá eljuttatott fotó alapján számolt be arról, hogy a cég, melynek Bosnyák téri ingatlanberuházását az állam 244 milliárd forinttal támogatja, nagy tételben vásárolta meg a füzeteket.

A kampányfüzetben Borbély Ádám arról dicsekszik, hogy ő felelt a kerületi iskolák udvarainak felújításáért. Hadházy emellett arra is felhívja a figyelmet, hogy a fideszes jelölt kampányát a tankerület asszisztálásával, iskolákban folytatta, amiért a helyi választási bizottság 100 ezer forintra büntette.

A Bosnyák téri és más, kudarcra ítélt ingatlanprojektek beruházóinak kormányzati támogatásáról Hadházy korábban részletesen írt, amelyről a képviselő korábbi közlései alapján tájékozódhatunk.