Geszti Péter és az egykori magyar szupermodell, Rábaközi Andrea kapcsolata

Geszti Péter, aki a 60. születésnapját egy nagyszabású koncerttel ünnepli majd a Papp László Sportarénában, elárulta, miért nem alakult ki közelebbi kapcsolata Rábaközi Andreával, a 80-as évek egyik legkeresettebb magyar topmodelljével.

Geszti Péter karrierje során számos emlékezetes pillanatot élt meg, többek között a Rapülők nevű formáció első videóklipjének forgatását, ahol Rábaközi Andrea is szerepelt. Geszti a közösségi médián keresztül nosztalgiázott, és elmesélte, hogy a klip forgatásakor Andrea természetes szépsége mindenkit lenyűgözött, beleértve őt magát is.

A rapper bevallotta, hogy bár szeretett volna közelebb kerülni a modellhez, sosem mert lépéseket tenni ebben az irányban. Geszti szerint Andrea mindig gazdag vagy széles vállú férfiakkal járt, így úgy érezte, jobb, ha nem próbálkozik, hogy elkerülje a visszautasítást.

Egy 2017-es koncert főpróbáján Geszti és Andrea között egy humoros párbeszéd is zajlott, amikor Geszti megkérdezte Andreától, miért nem jártak annak idején. Andrea viccesen válaszolt, hogy azért, mert Geszti nem volt beleszeretve. Geszti ezt követően elismerte, hogy valójában ő is odáig volt a modellért, de a félelem a visszautasítástól visszatartotta.

Rábaközi Andrea ma is lenyűgözően néz ki, és könnyedén letagadhatna néhány évet a korából. Geszti Péter pedig továbbra is aktív a zenei életben, és a közelgő nagykoncertjével ünnepli majd 60. születésnapját.