Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa a rászoruló gyerekekért

Gáspár Zsolt, a TV2 ismert személyisége, évről évre több alkalommal is segítő kezet nyújt az időseknek, beteg és nehéz sorsú gyerekeknek. Legutóbbi jótékonysági akciójában Demcsák Zsuzsa is részt vett, és együtt látogatták meg a Bethesda és a Heim Pál Gyermekkórházat.

Gáspár Zsolti már 2001 óta rendszeresen ellátogat az ország különböző gyermekkórházaiba, hogy segítsen a rászorulókon. Nemcsak a kórházakban fejezi ki támogatását, hanem falvakba is ellátogat, ahol új tervét szeretné megvalósítani. Idén nyáron több száz gyermeket szeretne strandolásra elvinni, mivel sokan közülük még sosem voltak vízparton. Gáspár Zsolti számára a gyerekek boldogsága felbecsülhetetlen értékű, és ez motiválja jótékonysági tevékenységében. A Heim Pál Gyerekkórház és annak főigazgatója, Nagy Anikó is támogatja kezdeményezését.

A gyerekek nagy örömmel fogadták Gáspár Zsoltit, aki a "Zsolti gazda" becenevet kapta tőlük. Demcsák Zsuzsa is csatlakozott hozzá, és segített a csomagok összeállításában. Gáspár Zsolti nemcsak ajándékokat vitt a gyerekeknek, hanem időt is szánt rá, hogy beszélgessen velük, valamint az idős emberekkel is, akiket különböző otthonokban látogatott meg. Megható pillanatokat élt át, amikor találkozott olyan idősekkel, akiket évek óta nem látogatott meg senki. Gáspár Zsolti elszántan törekszik arra, hogy minél több rászoruló gyermeknek és felnőttnek nyújtson segítséget.