Garantáltan nem fog unatkozni a hétvégén

Szombaton a jóga kerül középpontba az Akváriumban, ahol egy teljes napon át informálódhatnak a különböző jógaiskolákról, irányzatokról, és többféle oktatóval is találkozhatnak. Ezenkívül lesz SunDance, Bartók Béla Bál, de a vasárnap is remek kikapcsoló eseményeket rejt!

Az ország legnagyobb jógafesztiválját szervezik meg az Akvárium Klubban, ahol megismerhetjük a különböző jógaiskolákat, irányzatokat, oktatókat. A program reggel 9-től kezdődik, 12 előadás és 15 gyakorlati óra, valamint mantrakoncert és kiállítók várják az érdeklődőket.

A jóga mellett a Margitszigeten egy hangulatos, zenés pikniken is részt vehetünk, a SunDance – Daytime Feast keretében, amely ingyenes lesz és a legjobb lemezlovasok szolgáltatják majd a talpalávalót.

Pénteken és szombaton a Bartók Béla Bál keretében a környék éttermei, kávézói, bárjai, alkotóműhelyei, galériái és üzletei szélesebbre tárják kapuikat, így a Gellért és a Kosztolányi között pezsgő utcazene fesztivál várja az érdeklődőket.

Vasárnap sem fogunk unatkozni

A hétvége további részében a BLOOM Fest Budapestet rendezik meg a Rózsakertben, ahol kertészetek, növény- és virágárusok, valamint növényi eredetű szépségápolási termékek és vezetett séták várják az érdeklődőket. A rozáriumban különböző workshopok, kerekasztal-beszélgetések és gyerekprogramok is lesznek június 8-án és 9-én.

A hétvégi programok sztárja Yungblud lesz, aki első önálló magyarországi koncertjére készül június 9-én a Budapest Parkban a Live Nation Magyarország szervezésében.

Fedezze fel a fővárost a Budapest Bejáróval!

A Budapest Bejáró egy városfelfedező játék, amely a Budapest 150. születésnapjára készült. A feladványfüzet segítségével érdekes történeteket ismerhetünk meg, miközben a várost járjuk be. A füzetek a BKK Ügyfélszolgálati Központjaiban vagy a budapestbejaro.hu oldalon érhetők el.

A játék különlegessége, hogy nemcsak a népszerű helyszíneket, hanem a külső kerületeket is felfedezhetjük vele. A honlapon tájékoztatást kapunk a séták hosszáról és az érintett fontos helyszínekről.