A londoni róka és patkány hajsza

A legújabb londoni felvétel egy róka és egy patkány hajszáját örökítette meg, ahol a járókelők is belekeveredtek az üldözésbe, és a madarak is részt vettek az eseményekben.

London utcáin nem mindennapi jelenetet rögzítettek: egy róka kergette áldozatát, egy patkányt, miközben járókelők is az események részeseivé váltak. Az ABC News Facebook-oldalán megosztott videón látható, hogy a róka a járdaszegélyhez szorítja a rágcsálót, amikor hirtelen megjelennek a szarkák, mintha a patkány segítségére sietnének. A róka azonban nem hagyja magát zavarni, és tovább folytatja a hajszát, ami a közelben sétáló embereket is megijeszti. A videót készítő személyek közül valaki ijedt sikolyokat hallat, bár nem tisztázott, hogy az emberek a rókától vagy a patkánytól féltek-e inkább.

A felvétel során a patkány többször is megpróbálja visszaverni a támadást, és egy pillanatra úgy tűnik, mintha sikerülne elriasztania a rókát. Azonban a természetfilmekből ismert fordulatnak megfelelően a küzdelem végül a róka győzelmével ér véget, aki a kisállatot a szájában tartva távozik a helyszínről.

Az állatokról készült videók gyakran mutatnak megdöbbentő jeleneteket, mint például tigrisekkel küzdő krokodilokat, fehér cápával harcoló kardszárnyú delfineket, vagy éppen prédájukat ejtő leopárdokat. Ezúttal egy városi környezetben játszódó hajsza került a középpontba, ahol a róka és a patkány küzdelme mellett a járókelők reakciói és a szarkák váratlan beavatkozása is izgalmassá tette a történéseket.