A Tesla Model S második generációjának elképzelt arculata

Egy kreatív dizájner, "Theottle" néven, elképzelte, hogy nézhetne ki a Tesla Model S második generációja, és az eredmény valóban lenyűgöző lett. A Tesla Model S utolsó frissítése óta már nyolc év telt el, ami hosszú időnek számít az autóiparban.

A Tesla Model S már egy ideje nem esett át jelentősebb változáson, de egy tehetséges tervező, "Theottle" gondolatban már a következő generációra tekintett. Ő egy fiktív második generációs Model S-t álmodott meg, amelynek alapját a 2018-as BMW M8 Gran Coupe Concept adta. Bár ez a kapcsolódás eleve kizárja a terv valósággá válásának lehetőségét, a végeredmény mégis figyelemre méltó lett.

A tervezési folyamatot "Theottle" egy YouTube videóban dokumentálta, ahol bemutatta, hogyan alakította át a Model 3 karosszériáját, és ötvözte azt a BMW formavilágával. Az Auto Bild szerint, annak ellenére, hogy az ötlet egy hat évvel korábbi BMW koncepción alapul, a végeredmény mégis csodálatos.

Jelenleg nincs hivatalos információ arról, hogy a Tesla tervezné-e a Model S második generációjának gyártását. A cég jelenlegi eladásainak többségét a Model 3 és a Model Y adja.