Ekanem Bálint apai örömökben részesült

A Madách Színház ismert színésze, Ekanem Bálint életében egy különleges esemény történt: megszületett az első gyermeke.

Ekanem Bálint, a Madách Színház tehetséges színésze és énekes, 34 éves korában apai örömökben részesült. A művész, aki több népszerű darabban is szerepelt már, mint például a József és a színes szélesvásznú álomkabát, a Mamma Mia!, Az Operaház fantomja és a Macskák, valamint a The Biebers zenekar tagja is, és a TV2 Sztárban Sztár című műsorában is feltűnt, tavaly nyáron vette el élete szerelmét, Daniellát egy titkos esküvő keretében.

Az énekes, aki nigériai származású, de Magyarországon vált ismertté, nem szokott sokat beszélni a magánéletéről, azonban most egy nagyon személyes és boldog hírt osztott meg a nyilvánossággal. Ekanem Bálint a közösségi médián keresztül tudatta, hogy megszületett a kisfia, Ekanem Merse Edo, és hogy mindhárman jól vannak. A büszke apuka egy fotót is megosztott a kisfiáról és magáról, hatalmas mosollyal az arcán, és a következő hashtageket csatolta a bejegyzéséhez: #hála #csoda #baba #anyaegyhős #büszkeapa.

A nigériai származású énekes, színész 2010-ben lett a Madách Színház tagja. Az X-Faktor 2012-es harmadik évadában a mentorházig jutott, de Geszti Péter nem vitte őt tovább az élő showba, majd egy év múlva együttesével jutott el ugyaneddig. 2015-ben Puskás Petivel kezdett zenélni az akkor alapított The Biebersben. Ekanem 2017-ben a Sztárban sztárban, 2021-ben a Totemben szerepelt.