Háromgyermekes édesanyát változtatott bombanővé Jákob Zoltán

Edit, a háromgyermekes édesanya, aki elvesztette önbizalmát egy hosszú párkapcsolat során, Jákob Zoltán átalakító műsorában újra megtalálhatta önmagát, és most már készen áll arra, hogy megtalálja a Nagy Ő-t.

Jákob Zoltán nem csak a rászorulókon segít, hanem a Szépség Guru című YouTube műsorában olyan nőknek is új esélyt ad, akik valamilyen okból kifolyólag nem érzik magukat elég vonzónak vagy elvesztették önbizalmukat. Az adott epizódban a 38 éves Editet láthattuk, aki egy multimilliárdos üzletembernek könnyek között mesélt arról, hogy egy hosszú kapcsolat után már nem érezte magát nőiesnek, és a császármetszések nyomán megváltozott testével sem volt megelégedve.

Edit, aki eddig anyaként és háziasszonyként teljesített, mélyen megérintette, amikor rádöbbent, hogy társa már nem látja benne a nőt. Jákob és csapata azonban változtatott ezen a helyzeten, és a műsorban teljes átalakuláson esett át: új frizurával, műszempillával, műkörmével és sminkkel olyan nővé változott, akit alig ismert meg a tükörben.

Az átalakulás után Jákob biztató szavakkal fordult Edit felé, és arra ösztönözte, hogy merjen újra ismerkedni, hiszen úgy véli, Editben megvan a lehetőség, hogy megtalálja a tökéletes társat. "Azt kívánom neked, kezdd el az ismerkedést, amit már egy ideje nem mersz és találd meg a párodat. Nem lesz nehéz! Könnyen fog menni!" – mondta az üzletember. Az átalakító műsor nem csak Edit külső megjelenését változtatta meg, hanem önbizalomlöketet is adott neki, aminek köszönhetően újra kivirult.