„Hol jársz józan ész?" - Békepárti klippel jelentkezett Bodnár Attila

A Modern Hungáriából és Pap Rita "mellől" is ismert Bodnár Attila új klippel jelentkezett, amely a békepártiságot hangsúlyozza és a kormánykommunikációból ismert elemeket használ fel.

Bodnár Attila, aki a Modern Hungária együttesből és Pap Rita oldaláról is ismert, nemrégiben egy új klippel rukkolt elő. A videóban egyértelműen érzékelhető a béke iránti vágy és a kormányzati kommunikációra jellemző motívumok. "Szörnyű ezt látnom, hogy Európa sok vezetője ezt tartja felnőttes értelmes célnak? Felháborító és vérlázító, hogy ez ellen igazán csak a magyar kormány és Orbán Viktor Miniszterelnök tiltakozik és harcol minden erővel és érveléssel." - fogalmazott Bodnár Attila, aki ezzel világossá tette, mi inspirálta a dal megírására. Arra buzdítja az embereket, hogy a békére szavazzanak. A klip címe "Hol jársz, józan ész?".

A békepártiság mellett a kormányzati kommunikáció egy másik aspektusa is megjelenik a klip kapcsán, amely a mozgósítás fontosságát hangsúlyozza. Orbán Viktor miniszterelnök nemrég Mohácson tartott fórumán beszélt arról, hogy a „háborúpártiak” mindenáron el akarják hallgattatni a békepárti hangokat. A miniszterelnök elismerte, hogy a jó szereplés az Európai Parlamenti választáson azért fontos, hogy a kormány nagyobb támogatottsággal fordulhasson rá a 2026-os választásra. Az ellenzékre kevés szót vesztegetve, Orbán Viktor a mozgósításra biztatta a helyi fideszeseket, aminek a helyi tervét a Mohácsi Roma Önkormányzat elnöke részletesen elmondta a 444-nek.