Pécsi gyilkosság: 65 éves nőt vettek őrizetbe

Pécsen egy 73 éves férfi meggyilkolásával kapcsolatban a rendőrség 65 éves nőt vett őrizetbe. Az áldozat halálának körülményeit boncolás során talált gyanús jelek indították el a nyomozást, amely emberölés gyanúját vetette fel.

A tragikus esemény kapcsán a rendőrség egy egészségügyi intézmény jelzése alapján indított nyomozást, miután a boncolás során idegenkezűség gyanúja merült fel a 73 éves férfi halálával kapcsolatban. A feltételezett elkövetőt, egy 65 éves nőt, a rendőrök elfogták, majd kihallgatták.

A nyomozás során a rendőrség emberölés bűntett gyanújával elrendelte a nő letartóztatását. A gyanúsítottal szemben letartóztatást kezdeményeztek, amelyet a bíróság el is rendelt. Az ügy részletei egyelőre nem ismertek, a nyomozás jelenleg is folyamatban van. A pécsi kórház a tegnapi nap folyamán jelezte a rendőrségnek, hogy a 73 éves férfi bűncselekmény áldozata lehet, emiatt a rendőrség emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendőrök a feltételezett elkövetőt – a 65 éves nőt – egy napon belül elfogták.