Luke Newton vicces videója megnevetteti a Bridgerton-rajongókat

A Bridgerton sorozat sztárja, Luke Newton egy kedves videóval szórakoztatta rajongóit, amelyben tréfát űzött Nicola Coughlanból, a sorozatbeli kolléganőjéből.

A Bridgerton sorozat harmadik évadának első négy része után a rajongók még körülbelül egy hetet kell várniuk a folytatásra, de Luke Newton, aki Colin Bridgertont alakítja, gondoskodott arról, hogy legyen mire figyelniük addig is. Az Instagramon közzétett bejegyzésében a színész több közös fotót is megosztott Nicola Coughlannel, a sorozat egyik főszereplőjével, és a galéria végén egy vicces videót is, amelyben megtréfálja őt a sminktrailerben.

A videó alapján nyilvánvaló, hogy a két színész között a való életben is kiváló a kémia, ami a rajongók szerint egy modern romantikus komédiában is megállná a helyét. Egyikük így kommentálta: „Remélem, hogy szerepet kaptok egy modern romkomban is, mert ezt a csillagászati szintű kémiát köztetek kár lenne veszni hagyni!”. Mások pedig arról írtak, mennyire jót nevettek a humoros felvételen.

Bár a híresztelésekkel ellentétben Coughlan és Newton a való életben nem alkotnak egy párt, a rövid videó is jól bizonyítja, milyen különleges kapcsolatban állnak egymással. A rajongók így a következő részek megjelenéséig is találnak maguknak szórakozást, köszönhetően a színészek közötti jókedvű kölcsönhatásnak.