Zámbó Jimmy legendás nyaralója új tulajdonosra találhat

Lekerült az ingatlanos oldalakról Zámbó Jimmy ráckevei nyaralója, ami a Dunán található Angyali-szigeten helyezkedik el, és amelyet tavaly ősszel ötvenmillió forintért hirdettek meg.

Az ingatlan, amely csak hajóval közelíthető meg, 500 négyzetméteres telekkel és 75 négyzetméteres házzal rendelkezik, és egy exkluzív nyaralóövezetben található. Zámbó Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián megerősítette, hogy a nyaraló még a család tulajdonában van, de a hirdetés eltűnésének oka egy komoly érdeklődő megjelenése lehet. Széphalmi Tamás ingatlanos szerint, amikor ilyen tárgyalások folynak, szokásos eljárás a hirdetés inaktiválása.

A szakember hozzátette, hogy a komolytalan jelentkezőket gyorsan kiszűrték, és leginkább olyanok érdeklődtek, akik valóban potenciális vevők lehetnek, bár akadtak rajongók is, akik csak szerették volna megnézni, hol töltötte szabadidejét a kedvencük. Az ingatlanos elmondása szerint egy dunántúli házaspár szeretett bele a nyaralóba és terveik szerint felújítanák, majd horgászok részére adnák ki.

Zámbó Jimmy, aki 2001-ben hunyt el, nagyon szerette az Angyali-szigetet és gyakran töltötte ott szabadidejét, távol a kíváncsi szemektől. A víkendház elszeparált fekvése lehetővé tette számára, hogy a pezsgő hétköznapok után visszavonuljon, dalokat írjon és kreativitását kiélje. Zámbó Adrián korábban emlékezett vissza, hogy amikor apja énekelt, a szomszédok is kiültek hallgatni.