Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

2024. június 5., szerda reggelére érkezett hírek szerint a Dürer Park eladója fenyegetőzött a munkák leállításával, a tankerület szerint a tanároknak gyorsabban kellene dolgozniuk, és Svájc is kész az Eb-nyitányra a magyarok ellen.

A kormányt a Dürer Park eladója fenyegette meg a munkák leállításával, Nagy Mártonék szerint ez komoly probléma. A tankerületi vezetők úgy vélik, ha a tanárok nem akarnak túlórázni, akkor gyorsabban kellene dolgozniuk. Az NVB elmarasztalta a fideszes polgármestert, ami szintén a mai hírek között szerepel. A nyár kezdetével a bankok olcsóbb személyi kölcsönöket kínálnak. Vitézy Dávid bejelentette, hogy főpolgármester szeretne lenni. Nemzetközi téren Szlovénia hivatalosan is elismerte az önálló palesztin államot, míg Svájc megtalálta elveszett csatárait a magyarok elleni Európa-bajnoki nyitányra. Marco Rossi, az írországi vereség után, úgy nyilatkozott: „Senki sem halt bele ebbe az eredménybe”.

Budapesti közlekedési információk:

Baleset történt a Budafoki úton befelé a Kondorosi útnál. A XVII. kerületben, a Péceli úton kifelé a Zrínyi utca előtt útszűkület várható járdaszegély-javítás miatt. A IX. kerületben, a Soroksári úton a Rákóczi híd felhajtójánál sötétek a jelzőlámpák, a forgalmat rendőrök irányítják. A BKK szerint az M2-es metró a Pillangó utca állomásnál akadálymentesen nem érhető el a Déli pályaudvar felé.

Mai időjárás:

Napos időre számíthatunk, de szórványosan csapadék is előfordulhat. A hőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.

Névnap és deviza középárfolyam:

Ma Fatime névnapját ünnepeljük. A deviza középárfolyamok a következők: EUR 391,36, USD 359,67, CHF 401,78, GBP 459,55.

+1:

Az emberiség számára figyelmeztető jel lehet az, ami jelenleg Indiában történik.