Portfolio konferenciák: 20 év a csúcson

A Portfolio Csoport rendezvény divíziója 20 éves múltra tekint vissza, és az elmúlt évtizedben piacvezetővé vált, évente mintegy 60 rendezvényt szervezve, több mint 40 000 résztvevővel. A magas minőségű szakmai tartalom és az egyedülálló kapcsolatépítési lehetőségek jelentik a siker kulcsát.

A Portfolio Rendezvények a prémium szintű szakmai tartalom és a kapcsolatépítési lehetőségek révén váltak piacvezetővé. A szervezett események során a résztvevők rövid- és hosszútávú üzleti előrelépésre nyíló lehetőségeket kapnak, és a hazai szakmai elit közelségében lehetnek. A 2024-es első félév során 6 iparágban 19 rendezvényen közel 600 résztvevő választotta a Portfolio Rendezvényeket.

A Portfolio Investment Day 2024-ben is teltházas volt, ahol a résztvevők első kézből kaphattak információkat a hazai és globális gazdasági folyamatokról, vállalati sikersztorikat hallhattak, és befektetési ötleteket szerezhettek. A konferencia célja az volt, hogy a jelenlévők hasznos tudással és praktikus befektetési ötletekkel távozzanak.

A Biztosítás 2024 konferencián a magyar biztosítási szakma kihívásairól és a márciusi lakásbiztosítási kampányról esett szó. A résztvevők a biztosítók stratégiájáról és a közvetítői piac jövőjéről is tájékozódhattak.

A Property Warm Up 2024 rendezvényen az ingatlanpiac szereplői a makrogazdasági és finanszírozási helyzet mellett a klímaváltozás és a társadalmi változások hatásairól is beszélgethettek.

Az Agrárium 2024 konferencián a mezőgazdasági szereplők a támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci és jövedelmezőségi változásokról kaphattak információkat, amelyek új feltételeket teremtenek az agrárium számára.

A Portfolio-MAGE Járműipar 2024 konferencián a járműipari cégek vezetői a válság- és változásmenedzsmentre, az ellátási láncokban rejlő nehézségekre és a versenyképesség megtartására összpontosítottak.

Az Építőipar 2024 konferencián az építőipar legfontosabb üzleti találkozóján az iparág véleményvezérei az építőipart érintő legaktuálisabb kérdéseket vitatták meg.

A Pénzcentrum Retail Day 2024-en a kiskereskedelem legnagyobb kihívásait, mint a munkaerőhiány, a kormányzati beavatkozások és az ellátási láncok akadozása kerültek terítékre.

A Vállalati Energiamenedzsment 2024 konferencián a vállalatok áram- és gázbeszerzési lehetőségeiről, a szerződéses keretekről és az energiaárak várható alakulásáról esett szó.

Az AI in Business 2024 konferencián a mesterséges intelligencia üzleti modellekre gyakorolt hatását és a valós megoldásokat mutatták be a szakértők.

A Sustainable Tech 2024 konferencián a fenntarthatósági technológiai megoldások és a zöld átállás kihívásai voltak a fókuszban.

Az AgroFood 2024 konferencián az élelmiszeripar piaci, támogatási, finanszírozási és szabályozási helyzetét, valamint a hatékonyságnövelést célzó fejlesztési-beruházási lehetőségeket tárgyalták.

Az AgroFuture 2024 konferencián az agrárgazdaság fenntarthatósági követelményeiről és innovációs lehetőségeiről volt szó.

A Portfolio Property X 2024 rendezvényen a hazai ingatlanpiac szereplői a piac jövőjéről és a finanszírozási szektor képviselőivel együtt vitatták meg a legfontosabb kérdéseket.

A Financial IT 2024 konferencián a bankszektor digitális transzformációjának legforróbb trendjeit tárgyalták meg a szakemberek.

A részletekről és további rendezvényekről a portfolio.hu/rendezvenyek oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.