Oszvald Marika jetskizésre adta a fejét 72 évesen

A Kossuth-díjas színésznő, Oszvald Marika nemrégiben egy új kalandba kezdett: életében először jetskire pattant. Az élményről megosztotta, hogy csillagos ötös annak, aki kitalálta a jet skit, és kijelentette, hogy nem érzi a korát, csak él.

Oszvald Marika, aki két évvel ezelőtt már kipróbálta a SUP-ot, most a jetskizés izgalmait élvezte Gyálon, a Mokka stábja kíséretében. A 72 éves színésznő nem mutatott félelmet vagy izgalmat, amikor a vízijárműre szállt, sőt, olyan rutinosan vezette, mintha ez lenne a mindennapi tevékenysége.

Oszvald Marika eleinte még összehasonlította a jetski és az elektromos roller érzékenységét, miután egy korábbi esetben elektromos rolleren esett meg egy kisebb baleset. Az oktató azonban gyorsan felvilágosította, hogy a jetski jóval erősebb, hiszen 130 lóerős.

A színésznő nemcsak sikeresen teljesítette a pályát, de a Mokka riporterét is maga mögé ültette, megosztva vele a vízen való száguldás élményét. Oszvald Marika a riport során elmondta, hogy nem zavarja a kora, amikor újdonságokat próbál ki, és hogy a létezés a legnagyobb adomány. A színésznő kisugárzása és pörgése sokakat meglep, de ő fiatalosnak érzi magát és mindenkit arra biztat, hogy a kor csak egy szám és az egészség a fontos.

Végül, de nem utolsósorban, Oszvald Marika már a következő kihívást is szem előtt tartja: a flyboardot szeretné kipróbálni a jövőben. Az operetténekesnő lelkesedése a jetski iránt csodálatos volt, és arról számolt be, hogy úgy hasítja a vizet, csodálatos érzés.