Magyar Péter Győri Nagygyűlésének Összefoglalója

Magyar Péter országos körútjának záró rendezvénye Győrben több ezres tömeget vonzott, ami a városban ritkán látott jelenség. A politikus a Dunakapu téren tartott beszédet, ahol helyi politikai üzenetekkel és ígéretekkel fordult a hallgatósághoz.

Győr városában Magyar Péter országos körútjának záró eseményén a Dunakapu tér megtelt hallgatókkal, ami hasonlatos volt a rendszerváltás idején tapasztalt tömegrendezvényekhez. A politikus a tömeg által kísérve érkezett a színpadra, ahol többek között a helyi fideszes politikusokat és gazdasági kört kritizálta. Magyar Péter a miniszterelnököt és Deutsch Tamást is célba vette, utóbbinak drogtesztet javasolva, mely a kokainhasználatot hosszabb időn keresztül is képes kimutatni.

A győri nagygyűlésen Magyar Péter a rendszerváltás ígéretével fordult követőihez, hangsúlyozva többek között a kórházak helyzetének javítását, a politikai felelősségvállalást és a kormányzati pénzköltés kritikáját. A politikus a győri esemény előtt Mosonmagyaróváron, Rajkán és Pannonhalmán is megállt, ahol szintén tömegek gyűltek össze.

Magyar Péter körútja során összesen 191 helyszínen és 199 programon vett részt, a 200. esemény pedig Budapesten fog megrendezésre kerülni, ahol ismét nagy tömegek részvételére számít. A politikus azonban nem csak a győriekhez szólt, hanem az Indexet is célba vette, ahol azzal vádolta az újságot, hogy nem foglalkozik vele kellőképpen. Magyar Péter szerint az Index szerkesztésébe nincs beleszólása, és követőit arra szólította fel, hogy ignorálják Magyarország legolvasottabb újságját.

Az Index szerkesztősége válaszul kiemelte, hogy az utóbbi három hónapban többet írtak Magyar Péterről, mint Orbán Viktor miniszterelnökről, és hogy a politikus állításaival ellentétben, nem készítettek videós interjút minden hazai párt listavezetőjével. Az újság szerint Magyar Péter a saját buborékjában tartaná tájékozottként követőit, miközben az Index továbbra is tárgyilagosan és minden nézőpontot bemutatva kívánja tájékoztatni olvasóit. Az Index szerkesztősége hálás olvasóinak a töretlen bizalmukért, és a jövőben is azon dolgozik, hogy tárgyilagosan tájékoztassa őket.