Új szerelem a láthatáron? Lakatos Márk titokzatos kubai férfival töltötte az estét

Lakatos Márk, a neves stylist és divatguru, aki nemrég ünnepelte 49. születésnapját Kubában, úgy tűnik, hogy egy kubai férfi társaságában találta meg a boldogságot.

Lakatos Márk, aki a közösségi médiában aktívan osztja meg gondolatait és divattal kapcsolatos tanácsait, nemrégiben egy kubai utazás során találkozott valakivel, és úgy fest, hogy ez a találkozó többet jelenthet számára. A stylist korábban csak sejtelmesen utalt arra, hogy Kubában "alakult valami", de konkrétumokat nem árult el. Azt viszont elmondta, hogy szeretne márciusban visszatérni az országba.

A közösségi médiában megjelent egy férfi, aki kubai származásúnak tűnik és Budapestre látogatott Lakatoshoz. A stylist egy Instagram-sztoriban osztott meg egy képet az atlétás férfiról, aki az erkélyen állt, és a "reggeli kilátás" megjegyzést, valamint egy szívecske szemű emotikont fűzött a képhez. Ezen kívül Lakatos Márk arról is beszámolt, hogy egy romantikus helyen vacsoráztak együtt.

A magánéletét általában nem hozza nyilvánosságra, de úgy tűnik, hogy a sármos Alain lehet az, aki mellett megtalálhatta a boldogságot. Lakatos már február óta szívecskéket küldözget Alain képei alá a közösségi oldalán. A Blikknek adott interjúban Lakatos elárulta, hogy januárban ismerkedett meg Alainnel, aki szakácsként dolgozik Havanna egyik legjobb helyén, az El Caféban. Másnap már az étteremben is megfordult, ahol Alain főztjét dicsérte.

Lakatos márciusban újra Kubába utazott egy színházi premier miatt, ahol egy kortárs táncelőadásban vett részt. Természetesen Alain-nel is sok időt töltött együtt és nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. Most Alain érkezett Magyarországra, és Lakatos lesz az idegenvezetője, aki szerencsére hosszabb ideig marad, így sok mindent meg tud majd mutatni neki.

A kapcsolat jövőjét illetően Lakatos nem tervez előre, nem gondolkodik azon, hogy hogyan fogják távkapcsolatban élni, hanem egyelőre élvezik az együtt töltött időt és igyekeznek minden percet kihasználni. Lakatos korábban elmondta, hogy nehezen megy neki a párkapcsolati dolog, részben fiatalkori csalódásai miatt, de nyitott maradt arra, hogy ha valami jön, akkor ne álljon ellen. A Blikknek elmesélte, hogy egy szórakozóhelyen találkoztak Kubában, és Alain szakácsként dolgozik Havanna egyik legjobb helyén, az El Caféban, ahol már másnap megkóstolhatta a főztjét. Lakatos Márk korábban többször beszélt arról, hogy igen nehezen nyílik meg érzelmileg egy kapcsolatban, ráadásul fiatal korában hatalmas szerelmi csalódás érte, ami miatt nehéz komoly párkapcsolatot kialakítania, de úgy tűnik, Alainnal olyannyira egy hullámhosszra kerültek, hogy most a szakács érkezett hozzá látogatóba.