Kulcsár Edina és G.w.M. hamarosan érkező kisfiáról osztottak meg érdekességeket

Kulcsár Edina és férje, G.w.M. izgatottan várják második közös gyermekük érkezését, aki már a terhesség harmadik trimeszterében van. A rapper különleges adottságokat fedezett fel a kisfiúban az ultrahang vizsgálat során.

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő és G.w.M. rapper tavaly üdvözölhették első közös gyermeküket, Amara kislányt, aki nemrég töltötte be az első életévét. A család hamarosan nyolcfősre duzzad, hiszen Edina már a terhesség harmadik trimeszterében jár, és egy kisfiú érkezését várják, aki várhatóan nyár végén fog megszületni.

A sztárpár egy előfizetéses csatornán keresztül osztott meg egy videót, amelyen Edina elmeséli, hogy az ultrahang vizsgálaton minden rendben volt a kisfiúval. A felvétel, mely a Reddit közösségi oldalra is felkerült, G.w.M. boldogságát is megörökítette, aki szerint a kisfiú már most olyan "adottságokkal" rendelkezik, mint ő maga.

A rapper lelkesen mesélt a videóban arról, hogy a kisfiú "pacekja" és "f*sza" méretei olyan nagyok, hogy még az orvos is megijedt tőlük. G.w.M. viccesen megjegyezte, hogy az orvosnak elmondta, mennyi munka volt ebben, és hogy ez a felfedezés mennyire feldobta a napját és az egész életét. A videó azonban nem mindenkinél váltott ki pozitív reakciókat.

Kulcsár Edina közösségi oldalán osztotta meg gondolatait arról, hogy gyermekként bizonytalan volt sok dologban, de egyet biztosan tudott, hogy anyuka szeretne lenni. Ezt a nézetet talán anyukájának köszönheti, a közöttük lévő erős köteléknek, de úgy véli, hogy erre születni kell. Az édesanya már tudni véli, hogy ő miért született erre a világra: hogy a csodás gyerekeknek a lehető legjobb anyukájuk lehessen. Nagyon várja kisfiát, aki a család negyedik gyermeke lesz.