Kőgazdag Csabi újabb sportkocsit vásárolt

Herceg Csabi, a TV2 tehetős sztárja, újabb autót szerzett be a gyűjteményébe, és ezzel válaszolt azoknak, akik szerint csak bérelt járműveket használ.

Herceg Csabi nevét a "Kőgazdag fiatalok" című műsorból ismerhetik, ahol fényűző életvitelét mutatta be. Csabi, aki nem tudja elképzelni az átlagemberek életét, gyakran cserélgeti luxusautóit. Nemrégiben egy aranyra fóliázott Ferrariját törte össze, amelynek értéke közel 100 millió forint, de azóta megjavíttatta és egy korábban eladott kocsiját is visszavásárolta. Több követője vádolta azzal, hogy csak bérelt autókat használ, ezért Csabi a villája kertjében, két luxusautó társaságában, pénzt szórva válaszolt kritikusainak. Kijelentette, hogy mindkét jármű a saját tulajdona. "Na itt a bizonyíték arra, hogy mindkettő az enyém, szóval mai naptól ezeket a ’bérelt’ szövegeket engedjétek el" – mondta a legújabb posztjában. Hétfőtől szerdáig egy R8-as Audi, míg csütörtöktől péntekig a Ferrari volánja mögött tervez ülni. "Why not?" – tette hozzá.

A Ripostnak elárulta, hogy nem sajnálja a pénzt a luxuskocsikra, hiszen nemrégiben egy 30 millió forint értékű autóval lepte meg öccsét is. A sportautók összértékéről azt mondta: "Így már közel 200 millióm van kocsikban. Ha nagyon pontos akarok lenni, akkor ilyen 170 millió forint és így a kedves utálók végképp nem tudnak semmibe se belekötni." Csabi tervei szerint a jövőben is bővíteni fogja autógyűjteményét.