Gyalogos támadt egy autósra Kaposváron

Kaposváron egy gyalogos ököllel bántalmazott egy autóst, mert az rádudált. A rendőrség garázdaság gyanúja miatt nyomoz a támadó után.

Egy gyalogos férfi ököllel támadt egy autósra Kaposváron, a Szent Imre és a Sommsich Pál utca kereszteződésében. Az incidens május 23-án este fél hat után történt. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a támadás oka az lehetett, hogy az autós korábban dudálással jelezte nemtetszését, amikor a férfi az úttesten átkelt.

A támadó a piros lámpánál utolérte az autót, és az álló jármű mellett megállva ütlegelni kezdte a sofőrt. A rendőrség felhívást tett közzé, kérve a lakosság segítségét a támadó azonosításában. Információikat a kaposvári kapitányság bűnügyi osztályán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának 06 82/ 502-700-as telefonszámán, az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívón is megoszthatják. A rendőrség biztosítja a bejelentők névtelenségét. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, a 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt is.