Görgényi Fruzsina új életet tervez?

Görgényi Fruzsina színésznő új kalandokra vágyik, és nem zárja ki, hogy a jövőben külföldön telepedjen le. Az RTL Reggeli műsorában beszélt terveiről, Olaszországról és Skóciáról.

Görgényi Fruzsina mindig is szerette a kihívásokat és a kalandokat, és úgy tűnik, ez a hozzáállás a magánéletében is megmutatkozik. A színésznő maximalista természete miatt mindig a legjobbat akarja nyújtani, és ez a szemléletmódja új terveiben is megjelenik. Az RTL Reggeli adásában elárulta, hogy elképzelhető, hogy Magyarországot elhagyva új életet kezd külföldön.

Utazási szenvedélyéről is mesélt, legutóbbi önismereti túrájáról Spanyolországban, és kifejtette, hogy a mediterrán helyek állnak a legközelebb a szívéhez. Főzés iránti szeretetét kiemelve elmondta, hogy a külföldi városok piacai az első célpontjai, és hogy a nyaralásokat gasztro túráként élvezi.

Olaszország különösen közel áll hozzá, és ha letelepedne valahol, akkor a toszkán térséget választaná. Emellett egy különleges módszert is felfedezett az olcsóbb utazásra: családokhoz mehet szitterkedni, akik hosszabb időre kiadják a házukat, hogy állataikra vigyázzon valaki. Görgényi Fruzsina különösen Skóciába, Edinburgh-be szeretne eljutni, és ezt a módszert tervezi alkalmazni, hogy megismerje, milyen ott élni.

A színésznő öt-hat évet ad magának, hogy végleges döntést hozzon a költözésről, így a közeljövőben több országot is szeretne meglátogatni.