Gelencsér Tímea a TV2-től való távozásáról beszélt

Gelencsér Tímea, az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars műsorok egykori műsorvezetője, öt év után hagyja el a TV2-t, és új kihívások után néz a szakmai karrierjében.

A hírek szerint Gelencsér Tímea május elején hagyta el a TV2-t, ahol több népszerű műsorban is megfordult műsorvezetőként. Az egykori szépségkirálynő úgy döntött, hogy új kihívásokat keres a szakmai pályáján, ami most az RTL-hez vezetett, ahol a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszverseny egyik műsorvezetője lesz Árpa Attila oldalán.

Gelencsér közösségi oldalán osztotta meg gondolatait és érzéseit a távozás kapcsán. "Igaz a mondás, miszerint az ember élete 7 évente változik. 7 éve voltam először a TV2 képernyőjén a Ninja Warriorban és azóta nagyon sok minden történt. Köszönettel és hálával a szívemben lépek tovább, ahol egy hatalmas feladat vár rám," írta.

Izgalommal tekint az új lehetőségek elé, és várja a csatlakozást az RTL-hez és a HELL Boxing Kings csapatához. "Attilával a közös működés nem lesz új, csak a körülmények. Megtisztelő lesz mellette kilépni a nézők elé, hiszen profizmusa elvitathatatlan, nem véletlenül jelölték a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjra idén! Köszönöm a lehetőséget, igyekszem majd, hogy rászolgáljak mindenki bizalmára," zárta köszönetnyilvánítását.