Galambos Lajos lánya, Boglárka új ruhakollekciót mutat be

Galambos Lajos lánya, Boglárka az RTL Reggeli című műsorának vendégeként beszélt legújabb ruhakollekciójáról, festészeti munkásságáról és magánéletéről.

Boglárka, aki divattervezőként tevékenykedik, hamarosan bemutatja legfrissebb ruhakollekcióját. A tervezés mellett festészettel is foglalkozik, és gyakran saját festményeit nyomtatja a termékeire. A műsorban szűkszavúan, de elárulta, hogy a szerelem is rátalált, és párjával közös az érdeklődési körük, de ennél több részletet nem kívánt megosztani.

Édesapja, Galambos Lajos jelenleg börtönbüntetését tölti, de lánya telefonon rendszeresen tartja vele a kapcsolatot és minden fontos fejleményről beszámol neki. Boglárka nagyra értékeli édesapja véleményét, és gyakran kikéri tanácsát.

A családtagok közül többen is jelen lesznek a közelgő divatbemutatón és showroom-megnyitón, ahol Galambos Lajos is képviseltetni fogja magát, noha fizikailag nem lehet jelen. Lánya szerint édesapja a körülményekhez képest jól van, és bár nagyon hiányzik nekik, reménykednek a hamarosan bekövetkező hazatérésében.