Új képek a Stranger Things következő évadából

A Stranger Things rajongói izgalommal várhatják a sorozat ötödik, egyben utolsó évadát, amely 2025 nyarán kerül majd a képernyőkre. A frissen közzétett forgatási fotók Vecna karakterének további titkait sejtetik.

A Netflix népszerű sorozatának, a Stranger Things-nek közeledik a lezárása, amelyet 2025 nyarán tekinthetnek meg a nézők. A sorozat befejező évadából most új fotók kerültek nyilvánosságra, amelyek további kérdéseket vetnek fel Vecna karakterével kapcsolatban. Az IGN Hungary által észlelt képeket a Hawkins Family Photo nevű rajongói oldal tette közzé, ahol Jamie Campbell Bower, azaz Henry Creel megformálója látható, ezúttal a sorozatban megszokott maszk nélkül. Bower karaktere a korábbi fehér kutatóközponti öltözék helyett egy ötvenes éveket idéző szettben tűnik fel.

A fotók alapján arra lehet következtetni, hogy az ötödik évad további részleteket tár fel Vecna, azaz Henry Creel eredetéről. Azonban nem pusztán visszaemlékezésekről lehet szó, hiszen a karakter a sorozatban bemutatott borzalmak idején még gyermek volt. A képeken egy kislány is feltűnik, akit sokan Holly Wheelernek, Nancy és Mike testvérének vélik.

A rajongók számára további izgalmat jelenthet egy másik fotó is, amely a Creel család otthonát ábrázolja, ahol Vecna gyermekkorát töltötte. A sorozat záró évada így nem csupán a történet lezárását, hanem a rejtélyek mélyebb megértését is ígéri a rajongóknak. Az időközben felnőtt szereplőgárda – köztük az Eleven karakterét alakító, nemrég férjhez ment Millie Bobby Brown – utolsó alkalommal tér vissza, hogy búcsút vegyenek a Hawkins kisvárosában játszódó kalandoktól. A 20 éves színésznő, aki Jon Bon Jovi fiával, Jake Bongiovi-val kötött házasságot, jelenleg nászútját élvezi Orlandóban, a Universal Studios-ban, ahol "Wifey" feliratú forrónadrágban pózolt közös fotóikon, szemmel láthatóan remek hangulatban.

A Netflix sikerei azonban nem korlátozódnak csupán a Stranger Things-re. A streaming óriás másik nagy sikerű sorozata, a Peaky Blinders is a végéhez közeledik, egy nagyszabású filmmel zárják le a történetét. Azonban a sorozat egyik ikonikus főszereplője, Paul Anderson, aki Arthur Shelby-t alakította, komoly problémákkal küzd. Andersonról több róla készült fotón is látható, ahogy hajléktalanokat idéző külsővel járja az utcákat, és 2024 decemberében még le is kapcsolták a zsaruk. A színész állapota valószínűleg állandó kérdőjeleket szül, még a készítők számára is.