"Az Erő van ezzel" - Megjelent az új élőszereplős Star Wars!

A Disney+-on már elérhető Az akolitus című legújabb élőszereplős Star Wars sorozat, amely a rajongók és az újoncok számára egyaránt izgalmas élményt ígér.

A Star Wars univerzum legújabb kiegészítése, Az akolitus, 100 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt játszódik, és egy teljesen új történetet hoz el a nézők számára. A sorozat a jedik fénykorában, a Köztársaság virágzása idején veszi fel a fonalat, miközben a Jedi-rend nehézkes és bürokratikus működését is bemutatja.

Az első két epizód alapján a sorozat ígéretesnek tűnik, és a további részekre is nagy várakozásokkal tekintenek a rajongók. Amandla Stenberg, aki az Éhezők Viadala franchise-ból lehet ismerős, két karaktert is megformál, míg I Dzsongdzse a Squid Gameből és Carrie-Anne Moss a Mátrix filmekből is fontos szerepet kapnak a sorozatban.

Az akolitus a Disney+ kínálatában már elérhető, és a rajongók mellett azoknak is ajánlott, akik még csak most ismerkednek a messzi-messzi galaxis világával. Az új sorozat friss szemléletmódot és karaktereket hoz, így mindenkiért izgulhatunk, és mindenki sorsa izgalmas fordulatokat ígér.