Új világ kapujában: Az internet csodái egy szigetről nézve

Szevasz Makumbo, Mubana vagyok, innen a szigetről. Most kötötték be nálunk a netet, úgyhogy végre tudok írni neked. Amúgy minden oké mifelénk, mondhatnám LOL, bár még nem tudom pontosan, hogy ez mit jelent.

A kókuszdióból készült hamutartók a Pinteresten kapták fel a figyelmemet. Kíváncsi vagyok, hogy ha AliExpressről rendelek egy iPhone-t, az itt is működni fog-e? Két hete még fogalmam sem volt arról, mi az az iPhone, de mára már biztos vagyok benne, hogy szeretnék egyet. Az asszony fűszoknyáját is szeretnénk lecserélni egy Gucci darabra, amihez valamilyen kártyával kellene fizetni. Meg kell adnom a kártya számát, és állítólag már küldik is a terméket. Remélem, nem átverés.

Az internet megjelenése óta minden megváltozott itt a szigeten. A halászat már nem köti le annyira az időmet – egyébként láttad azt a videót a YouTube-on, ahol egy óriási polipot fogtak ki? És ha már videókról beszélünk, felfedeztem a Pornhubot is, ami szintén meglepetésekkel szolgált számomra. A termés állapotáról már hetek óta nincs információm, mivel nem hagyom el a kunyhómat, de ez már nem is érdekel. Ha szükségem van valamire, egyszerűen megrendelem az internetről, mint a fehér emberek szokták.